GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Mustafa Ertürk Ortaokulu

Şehit Mustafa Ertürk Ortaokulu

Barak Mah. 4. Cadde üzeri Şahinbey/ GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil, onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye’nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okulu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizden olumlu ve istendik yönden, davranışlar değiştirerek ve yeni davranışlar kazandırarak ve geliştirerek, onları hayata ve bir üst öğretime hazırlayarak, her bireyi kendi ihtiyaç, istek ve kabiliyetleri ve becerileri doğrultusunda iyi birer birey olarak yetiştirmektir.
Öğrenci :1942
Öğretim Şekli : İKİLİ EĞİTİM
Ulaşım
İl merkezinden Ünaldı ve Yavuzlar dolmuşları yakınından geçer, Üçoklar Halk otobüsleri de yakınından geçer.
Yerleşim Yeri
Havaalanı yolu üzeri.Bayındır düğün salonu arkası Serinevler Mahallesine ve Yeşilvadi Konutlarına yakındır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Mİlli eğitim Müdürlüğüne 8 km ,İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne 5 km Uzaklıktadır.